Merkfocus.

wij zijn

storytellers

Niks is krachtiger dan een goed verhaal. Dat maakt Merkfocus anders dan anderen. Wij gaan samen met onze partners goed na wat hún verhaal eigenlijk is en zo creëren wij samen een verhaal dat overtuigd, verbindt en converteert.

Achter elke tekst, advertentie of persbericht schuilt jouw eigen unieke verhaal. Elke social media post en elk communicatiebericht, men weet waar jij voor staat. De focus ligt op jou. merkfocus.

wat wij doen

web design

Het creëren van gebruikers vriendelijke en moderne websites om jouw diensten, informatie, services of producten dichterbij de klant te brengen. Voor zzp’ers, startups en multinationals.

social media

Met onze full-service social media management aanpak bouwen wij aan een sterke en unieke aanwezigheid. Designs specifiek die passen bij jouw bedrijf en communicatie die helder is.

marketing

Van content marketing tot SEO en van radio commercials tot social media advertising, wij doen het allemaal. CMO nodig? Als partner zijn wij beschikbaar om je strategie op te zetten en uit te rollen

design

Van copywriting tot social media posts en van video tot fotografie. Ook hier zijn wij van alle markten thuis. 

media & pr

Wij vertellen jouw verhaal in de media door onder andere free publicity, advertenties, influencer management en meer. Daarnaast gebruiken wij de juiste media voor jouw publiek. 

branding

Onze branding experts brengen jouw idee tot leven. Daarnaast vertalen wij dit tot jouw brand identiteit, brand design en strategie. 

advies

Wil je op meerdere vlakken advies omdat je graag vooruit wilt. Dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze adviseurs zodat jij anders naar je bedrijf of organisatie gaat kijken.

detachering

Wij helpen onze klanten. Daar staan wij voor. Tijdelijk iemand nodig zoals een CTO voor je startup? Door slim te werken kunnen wij samen tot een oplossing komen en kunnen wij jouw bedrijf of organisatie versterken.

meer weten?

Even kennismaken om elkaar te leren kennen? Wie zijn wij? En wie zijn jullie? 
Neem gerust contact op met ons.